16:01
0
Odată cu lansarea acestui model, cei de la LG renunță la numele de Optimus, care a urmărit ultimele generații de smartphone-uri lansate de aceștia. Cu un display de-a dreptul minunat și cu un design subțire de zile mari, LG G2 este un telefon, cum ar spune americanii, AWESOME. Da, ați auzit bine. Recomand IT recomandă LG G2



E extraordinar cum un ecran de 5,2 inci poate fi atât de manevrabil și de practic. Cu o rezoluție de 1920 x 1080, telefonul a păstrat proporții decente, nepărând nimic nelalocul lui. Capacul spate este curbat într-un mod atât de frumos încât nu ai cum să te întrebi oare cum au reușit? Și mai ales, cum poate sta în mână atât de comod și ferm totodată? Display-ul luminos și strălucitor e dublat de o cameră foto de 13 mpx, așa cum îi stă bine unui smartphone de ultimă generație. Camera demnă de un aparat foto, cel puțin teoretic, este într-adevăr una decentă care nu dezamăgește. 



Ce ne-a plăcut nouă cel mai mult și cel mai mult? Poate e vorba despre amplasarea cel puțin interesantă a butoanelor de volum și power. Acestea au fost mutat în spatele device-ului, sub camera foto. Încă nu știm dacă acesta e un lucru bun sau rău. Clar e că, după ce te obișnuești, lucrurile devin simple iar practicabilitatea e una sporită.




Pe scurt... Recomandăm LG G2? - DA! 
E LG G2 cel mai bun smarthpone produs de sud-coreeni? - DA!
De ce? Pentru că are un procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2,26GHz cu o memorie RAM de 2GB şi o baterie de 3.000 mAh care te va ține mai bine de o zi. Spaţiul de stocare este de 16 sau 32GB, fără slot pentru card microSD, ecranul are 5,2 inci cu rezoluţie full HD (densitatea e de 424 ppi pentru cine ţine evidenţa) şi camera foto este de 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. Pe lângă asta, are un port microUSB, are şi un jack de 3,5mm pentru căşti, o carcasă din plastic lucios şi o greutatea de 143 de grame.




LG G2 îl găsim la un preț de 2299 RON în oferta celor de la eMag.ro. Deocamdată. Promoțiile însă continuă. 

În această perioadă, EvoMag.ro au acest model de telefon la un preț interesant de numai 2159 RON, cu 240 RON mai ieftin față de prețul practicat de obicei.

PcFun.ro vine LG G2 la prețul de 2279 RON. Acestea sunt 3 recomandări. Alege tu, pentru că tu ești cel important.




Ce părere ai despre acest model? Părerea ta contează pentru noi. Lasă o vorbă aici, mai jos.

Postare mai nouă
Previous
This is the last post.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu